Vi tilbyder kropsbehandling, kropsterapi og mentorforløb

Fokus i arbejdet er


ENERGI * HANDLEKRAFT * LIVSLYST

Karin Sandberg

+ 45 24 25 76 55
karin[at]kysentiger.dk

Jeg er uddannet cand. mag i dansk og idræt, kropsterapeut LEP (www.lifeenergyprocess.dk), Mastercoach life- og business (LEP og Manning Inspire), Manuvision behandler (www.manuvision.dk) og Japansk Lifting (kvist-strand-kurser.dk). Jeg er pt I gang med efteruddannelse I Neuroaffektiv Psykoanalyse hos Marianne Bentzen.

Jeg har arbejdet med mennesker siden 1980, dels som leder af daghøjskolen Kys en Tiger, dels som kropsterapeut, behandler og underviser. Jeg har arbejdet i psykiatrien og er medstifter af Sct. Hans Løbene og Foreningen Idræt i Psykiatrien. Jeg er traumeterapeut i KKUC (www.kkuc.dk).

Jeg tilbyder kropsbehandling, kropsterapi samt mentorforløb og supervision i København og Gilleleje. Endvidere tilbyder jeg kurser og workshops for private, fagforeninger og organisationer over hele landet.

Helle Toft Jensen

+ 45 61 32 09 40
helle[at]kysentiger.dk

Jeg er uddannet kropsterapeut og træner hos ManuVision (www.manuvision.dk), PI (Procesorienteret Samtaleteknik) ved Institute for Life Energy (www.lifeenergyprocess.dk), og efteruddannet i Omni-therapy (www.omni-therapy.com).

I mere end 35 år har jeg arbejdet med mennesker fra mange miljøer og lande, – først som dokumentarfilminstruktør, og siden 2009 også som terapeut og behandler.

Jeg tilbyder  kropsterapi, kropsbehandling, og mentorforløb på Ærø og i København.

Vi arbejder løsningsorienteret hen mod mere balance, større potentiale, flere muligheder.

Vi arbejder med det hele menneske og den hele arbejdsplads.

Vi har humor, – og en kærlig tilgang til livet.

Vi har alle baggrund i KYS en TIGER metoden.